Majka ubijenog u Šarlotu donirala organe svog sina

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ubijenog u Šarlotu donirala organe svog sina

Majka ubijenog muškarca tokom nasilnih protesta u Šarlotu u američkoj saveznoj državi Severna Karolina, izjavila je danas da će smrt njenog sina pomoći drugim ljudima da žive, posle donacije njegovih organa.

Vivijen Kar izjavila je na komemorativnom skupu da je njen sin Džastin bio miran čovek i da je nekoliko pacijenta dobilo njegove organe - srce, pluća i jetru.

Džastin Kar je teško povređen tokom nemira u Šarlotu u sredu uveče na protestu povodom ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Afroamerikanca Kita Lamonta Skota, na koga je pucao policajac.

Kar je je preminuo sutradan u bolnici dok je njegov napadač uhapšen.

Šarlot je još jedan u nizu gradova širom SAD u kojima se dve godine održavaju protesti zbog policijskih ubistava Afroamerikanaca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka ubijenog mladića donirala njegove organe

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2016

Majka mladića ubijenog tokom nasilnih protesta u Šarlotu izjavila je da će smrt njenog sina pomoći drugim ljudima da žive, posle donacije njegovih organa...Vivijen Kar izjavila je na komemorativnom skupu da je njen sin Džastin bio miran čovek i da je nekoliko pacijenta dobilo njegove organe -...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.