Majka otmičara: Moj sin je bolestan, tražim oproštaj od devojaka!

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka otmičara: Moj sin je bolestan, tražim oproštaj od devojaka!

Lilijan Rodrigez, majka otmičara, rekla je novinarima da je njen sin bolestan i da nema ništa sa ovim zločinom koji je on uradio. 
- Imam bolesnog sina koji je počinio nešto jako loše. Patim zbog toga. Tražim oproštaj od onih majki, neka mi one devojke oproste. Patim jer su i one patile. Patim zbog boli moga sina. Moj sin je bolestan i nemam ništa sa onim što je učinio - rekla je Rodrigez novinarima u Klivlendu.
Bivši vozač školskog autobusa Kastro (52) optužen je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otmicu tri devojke, Amande Beri,  Đine Dehesus  i Mišel Najt , koje je u  i silovao, a jednoj od njih napravio je i dete, danas šestogodišnju devojčicu.
Devojke su zatočeništva bile vezivane lancima i izgladnjivane.Oslobođene su u ponedjeljak kada su komšije čule njihove pozive u pomoć.
Kastru je određena kaucija od 8 miliona dolara.
Američki tužioci saopštili su danas da će verovatno zatražiti smrtnu kaznu za Arijela Kastra, optuženog zbog otmice, držanja u zatočeništvu i silovanja tri žene u svojoj kući poslednjih desetak godina.
 
Izvor: Agencije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.