Majka ostala u šoku nakon što je zavirila pod ćerkin krevet

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jun.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ostala u šoku nakon što je zavirila pod ćerkin krevet

Učitelj (36), uhvaćen kako se skriva ispod kreveta svoje učenice, izbegao je zatvor nakon što je priznao niz seksualnih prekršaja.

Veza oženjenog Britanca Andrua Volša sa 16-godišnjom učenicom otkrivena je kad je majka učenice jednog dana došla kući i otkrila učitelja koji je sklonište potražio pod krevetom

"Udvaranje" je uključivalo i brojne opscene SMS poruke poput: "Jesi li čula za moje časove matematike? Danas ćemo otkriti može li 35 stati u 16", >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << javlja Metro.

Majka koja je jednog dana ranije došla kući, "uhvatila" je ćerku s besprekornom frizurom i šminkom i ubrzo primetila komešanje ispod kreveta i muške cipele.

Volš je nakon što je priznao vezu s tinejdžerkom osuđen na dve godine uslovne kazne i 200 sati društveno korisnog rada.

Izvor: 24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Britanska Lolita: Ljubavna veza između učenice i profesora, njena majka ih uhvatila tokom seksa

Izvor: Blic, 21.Jun.2014

Nastavnik matematike Endru Velš (36) iz Boltona na severozapadu Engleske osuđen je na uslovnu zatvorsku kaznu nakon što je razotkrivena njegova strastvena ljubavna veza sa 16-godišnjom učenicom. Učitelja je usred polnog čina prekinula majka devojke, od koje se pokušao sakriti tako što je otpuzao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.