Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 00:21

Majka (31) optužena za ubistvo bebe: Ostavila je samu kod kuće 10 dana da bi otišla na ODMOR, pronašla je mrtvu kada se vratila

Žena iz Ohaja optužena je za ubistvo svoje 16-mesečne ćerke nakon što je dete ostavila samo kod kuće 10 dana i otišla na odmor. Po povratku iz Detroita i Porto Rika gde je bila na odmoru, otkrila je da je devojčica mrtva. Kristel Kandelario (31) optužena je za ubistvo svoje ćerke Džejlin, a ona je pod zakletvom na sudu izjavila da je devojčicu 6. juna ostavila kod kuće bez nadzora i otišla na put, prenosi Dejli mejl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Amerikanka ostavila bebu samu kod kuće deset dana i otišla na letovanje, devojčica preminula

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2023

Protiv 31-godišnje Amerikanke Kristel Kandelario je podignuta optužnica zbog toga što je svoju 16-mesečnu ćerku Džejlin ostavila samu kod kuće da bi otišla na desetodnevni odmor. Dete je preminulo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.