Maduro nastavlja da hapsi, uhvaćena još tri plaćenika

Izvor: RTS, 11.Maj.2020, 09:42

Maduro nastavlja da hapsi, uhvaćena još tri plaćenika

Venecuelanski specijalci uhapsili su još trojicu plaćenika navodno umešanih u neuspeli državni udar, koji su vodili bivši pripadnici američkih Zelenih beretki, javljaju mediji u Venecueli. Uhapšena trojica pripadnika Nacionalne garde.
Poručnik i dvojica narednika vojske uhapšeni su u Venecueli u sklopu akcije specijalaca protiv grupe plaćenika koja je pre nedelju dana pokušala da upadne u tu državu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i uhapsi predsednika Nikolasa Madura.

"Potraga za preostalim teroristima se nastavlja", saopštila je venecuelanska policija.
Od početka operacije protiv grupe plaćenika koja je nameravala da zbaci Nikolasa Madura. U Venecueli je uhapšeno četrdesetak od ukupno 300 ljudi koji su učestvovali u ovoj akciji.
Vlasti u Karakasu za ovaj pokušaj državnog udara optužuju Sjedinjene Američke Države i Huana Gvaida, lidera venecuelanske opozicije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhvatili plaćenike koji su im upali na teritoriju preko noći, među njima i devojka VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 11.Maj.2020

Karakas -- Vojska Venecuele uhapsila je danas još osam plaćenika koji su ušli na teritoriju te zemlje, saopštile su danas venecuelanske oružane snage...U objavi na Tviteru, oružane snage su napisale da su marinci locirali i uhapsili osam plaćenika u nedelju uveče, prenosi Tas s i dodaje da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.