Madrid:Sukob policije i migranata

Izvor: Studio B, 11.Avg.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid:Sukob policije i migranata

Grupe migranata napale su danas policiju u popularnom španskom letovalištu Salou, nakon što je jedan Senegalac poginuo, kada je pao sa balkona na trećem spratu jedne zgrade tokom policijske racije.

Lokalna policija je saopštila kako je tokom sukoba uhapsila najmanje 12 ljudi, prenosi AP.

Prema policijskom saopštenju, 50-godišnjak je poginuo skočivši u ranim jutarnjim časovima s balkona tokom policijske racije, usmerene protiv prodaje piratskih DVD i druge nelegalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << robe u gradu Saloa, južno od Barselone.

Smrt ovog čoveka izazvala je protest desetina migranata koji su policiju gađali kamenjem, stolicama i stolovima. Policija je organizovala nekoliko juriša u pokušaju da rasturi demonstrante.

Prema saopštenju portparola policije Havijera Gamesa, policajci su tražili poginulog kako bi ga uhapsili, ali nisu imali udela u njegovom padu s balkona.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.