Mađarska: Zbog pljačke migranata 10 godina robije

Izvor: Blic, 11.Maj.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska: Zbog pljačke migranata 10 godina robije

Državljanin Mađarske osuđen je danas pred sudom u toj zemlji na 10 godina robije, jer je prošle godine opljačkao četvoro migranata iz Avganistana.

Apelacioni sud potvrdio je provostepenu presudu prema kojoj je S.F. kriv, jer je od migranata uzeo novac, mobilne telefone i odeću ukupne vrednosti od 1.400 dolara.

Osuđeni je bio obećao Avganistancima da će da ih prebaciti sa stanice u obližnji prihvatni centar na zapadu zemlje, preneo je AP.

On je, međutim, zajedno sa neidentifikovanim saučesnikom odvezao migrante izvan grada, u šumu, gde su im pretili nožem i primorali da im daju sve što su imali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krao od izbeglica, zaradio 10 godina robije

Izvor: Mondo, 11.Maj.2016

Jedan Mađar osuđen je na 10 godina zatvora jer je opljačkao četiri emigranta iz Avganistana prošle godine...Foto: AP Photo/Santi Palacios..Apelacioni sud u gradu Đeru potvrdio je danas presudu nižeg suda, prema kojoj je, muškarac proglašen krivim za krađu novca, mobilnih telefona i odeće ukupne...

Nastavak na Mondo...

Deset godina zatvora jer je opljačkao migrante

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2016

Državljanin Mađarske osuđen je danas u toj zemlji na 10 godina zatvora, jer je prošle godine opljačkao četvoro migranata iz Avganistana...Apelacioni sud potvrdio je provostepenu presudu prema kojoj je S.F. kriv jer je od migranata uzeo novac, mobilne telefone i odeću ukupne vrednosti od 1.400...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.