MUP potvrdio hapšenje još dva člana kriminalne grupe Principi Veljka Belivuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 17:42

MUP potvrdio hapšenje još dva člana kriminalne grupe "Principi" Veljka Belivuka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe "Principi" S.R. (1988) i D.M. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem u avgustu i novembru prošle godine.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom hapšenja dvojice osumnjičenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponovio je da je MUP istrajan u borbi protiv svih vidova kriminala, saopšteno je iz MUP-a.

"Podizanje optužnice za neko krivično delo nije kraj rada policije. Svi koji učestvuju u vršenju krivičnih dela mogu da budu sigurni da ćemo ih tražiti i da ćemo ih pronaći, bez obzira da li su ubice ili su njihovi pomagači. Čestitam pripadnicima UKP-a i SBPOK-a što ne odustaju i ne zaboravljaju", izjavio je ministar Vulin.

S.R. se tereti da je, zajedno sa sa V. B, M. M, M. B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H. 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih dela i istaknuti članovi navedene organizovane kriminalne grupe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Uhapšena još dvojica članova grupe Veljka Belivuka, osumnjičeni za dva ubistva

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2021

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su danas dve osobe osumnjičene za ubistva Nikole Mitića i Zdravka Radojevića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.