MUP Crne Gore uskratio boravak i ulazak 28 stranih državljana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2022, 16:31

MUP Crne Gore uskratio boravak i ulazak 28 stranih državljana

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Crne Gore  i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) uskratili su boravak i zabranili ulazak u Crnu Goru za 28 stranih državljana koji su, kako navode, radili za interese stranih službi. "Kroz operaciju koju je sprovela Agencija za nacionalnu bezbjednost predmeta lica su indicirana kao nosioci malignog uticaja sprovedenog za interese stranih službi", naveli su iz MUP. Prehodno je iz tužilaštva potvrđeno hapšenje dva crnogorska...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora proteruje još 28 stranih državljanja zbog saradnje sa stranim službama

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2022

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) uskratili su boravak i zabranili ulazak u Crnu Goru za 28 stranih državljana koji su radili za strane službe, saopšteno je danas iz ministarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.