Izvor: RuskaRec.ru, 14.Apr.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP RF: Safronkov je pokušao da izvede oponente iz zombiranog stanja

Na kraju krajeva došao je trenutak u kome se morao poslati ozbiljan emotivan signal, jer se oni koji zajedno sa nama sede za istim stolom u sali Saveta bezbednosti ili Izvršnom savetu OZHO, na drugi način nisu prosto mogli izvući iz takvog zombi političkog stanja, rekao je Sergej Rjapkov, komentarišući istupanje Vladimira Safronkova na sednici SB UN.
Ekspert: Kako shvatiti izjavu „gledaj me u oči” diplomate Safronkova
Rjapkov je naglasio da prestavnici Zapada tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << moraju prvo da razmisle o svom ponašanju, prenosi portal Vzglяd.
Zamenik stalnog izaslanika Rusije pri UN rekao je upravo ono što je u toj situaciji bilo potrebno, istakao je visoki ruski diplomata, komentarišući reakciju Vladimira Safronkova koji je od britanskog kolege Metjua Rajkrofta tražio da prestane da vređa Rusiju, poručujući mu u emotivno povišenom tonu da „ne sklanja pogled" i gleda ga „pravo u oči".

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.