Izvor: Blic, 28.Jun.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRTVA TELA I SEKS SA PENZIONERIMA Bivši radnici kruzera otkrivaju NAJPRLJAVIJE TAJNE života ispod palube

Od čuvanja mrtvih tela u frižiderima do drogiranih orgija sa penzionerima i oženjenim muškarcima, četvoro radnika sa kruzera ispričalo je mračne tajne života ispod palube. Plaćanje posadi za seks ili konzumiranje kokaina na brodu – sve prolazi dok putujete na kruzeru. Prema putnicima koji su snimani za novi rijaliti šou Kanala 4, orgije sa kokainom bilo je lakše kupiti od pića. Kako su otkrili bivši članovi posade, čistačice su dobile više novca nego što im je plata za seks sa penzionerima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKS, KOKAIN I MRTVI PENZIONERI: Šokantne ispovesti radnika sa kruzera, evo zašto traju samo par godina na poslu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Jun.2018

Od čuvanja mrtvih tela u frižiderima do drogiranih orgija sa penzionerima i oženjenim muškarcima, četvoro radnika sa kruzera ispričalo je mračne tajne života ispod palube.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.