MRTAV NAPADAČ NA UNIVERZITET VIRDŽINIJA

Izvor: Kurir, 09.Dec.2011, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRTAV NAPADAČ NA UNIVERZITET VIRDŽINIJA

RIČMOND - Naoružani napadač, koji je ubio policajca na parkingu univerziteta Virdžinija tek, pronađen je mrtav.

RIČMOND - Naoružani napadač, koji je ubio policajca na parkingu Univerziteta Virdžinija tek, pronađen je mrtav.

Neimenovani zvaničnik lokalne policije potvrdio je da je napadač mrtav, ali nije želeo da precizira kako je izgubio život.

Agencija AP navodi da je, po svemu sudeći, napadač pronađen mrtav na jednom drugom parkingu. Ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se mislilo da je to druga žrtva napadača.

Univerzitet Virdžinija tek, poprište jednog od najtežih masovnih ubistava u novijoj američkoj istoriji, bio je zatvoren više sati, a studenti su obavešteni mejlovima i porukama preko mobilnih da ne izlaze iz zgrade, prenela je agencija AP.

Pre četiri godine na univerzitetu Virdžinija tek dogodio se masakr kada je student iz Južne Koreje ubio 32 kolega, a ranio više od 20, da bi na kraju izvršio samoubistvo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.