MONSTRUM: SATAROM ODRUBIO GLAVU SEDMOGODIŠNJEM SINU

Izvor: Kurir, 16.Avg.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM: SATAROM ODRUBIO GLAVU SEDMOGODIŠNJEM SINU

TIBODO - Tridesetogodišnji Amerikanac Džeremaja Li Rajt (Jeremiah Lee Wright) priznao je policiji da je satarom odrubio glavu bolesnom sedmogodišnjem sinu.

Priznavši ubistvo, šokiranim policajcima je ispričao i na koji način je to učinio i kako je ostavio odsečenu glavu pored puta, nedaleko od kuće kako bi majka ubijenog deteta mogla da je vidi kad se vraća kući.

Glavu malog Džorija Lireta prva je videla grupa motociklista koja je odmah obavestila policiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Neki od policajaca koji su prvi došli na uviđaj bili su toliko šokirani prizorom da su s mesta zločina odmah otišli na razgovor kod dežurnog policijskog psihologa.

Policija Tibodoa, gradića u američkoj saveznoj državi Luizijana, saopštila je da je otac doslovno rasparčao sina u sudoperi kuće u kojoj je živeo s mališanom i njegovom majkom Džeslin.

Odsečene dečačićeve šake i stopalca zavio je u plastične kese i pobacao ih nedaleko od kuće.

Njegov sin je bio teško oboleo od cerebralne paralize i hranio se pomoću cevčice, a kada su ga pitali zašto je to učinio otac je rekao da je bio "umoran od brige o bolesnom sinu".

Majka ubijenog deteta shrvana je bolom zbog suludog i iznenadnog gubitka sina. U trenucima kada se tragedija događala majka Džeslin bila je van kuće - odvezla je kola na popravku kod automehaničara.

Policija tereti oca za teško ubistvo. On je u pritvoru i određeno mu je jemstvo od pet miliona dolara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.