Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOMCI: Zamislite da su cice toliko opsednute testisima, kao vi grudima! (VIDEO)

Šta bi bilo kad bi bilo da se žene počnu da se ponašaju kao muškarci? Pogledajte ovaj urnebesno smešan video i saznajte

Iako obožavaju ženske grudi, muškarci često ne shvataju sa kojim se sve problemima nose pripadnice nežnijeg pola. Zato je tu ovaj šašavi video, u kojem su u glavnoj ulozi, umesto grudi – testisi.

Priznajte da vam baš i ne prijalo da, umesto da vas pogleda u oči, svaka devojka koju vidite na ulici krene da odmerava vaše međunožje.

(Telegraf.rs / BuzzFeed)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

"Gledaj me u oči, ne u testise!"

Izvor: Mondo, 02.Nov.2014

Pogledajte kako bi izgledalo kada bi žene bile "opsednute" testisima, kao muškarci grudima...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..Ženske grudi su pripadnicima jačeg pola izuzetno privlačne, ali momci često ne shvataju u kakvim se sve neprijatnim situacijama žene zbog toga mogu naći....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.