Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 14:25

MOGUĆ SPEKTAKL NA NEBU NAD SRBIJOM Ogromni satelit koji danas NEKONTROLISANO PADA NA ZEMLJU preleteće središnju Evropu, evo kada se očekuje ulazak u atmosferu

Prema poslednjoj objavi Evropske svemirske agencije (ESA) na društvenoj mreži X (bivši Tviter), satelit ERS-2, koji danas bez ikakve kontrole treba da padne na Zemlju, mogao bi se tokom popodneva i večeri videti iz Srbije jer će u atmosferu ući na potezu koji ide preko središnje Evrope.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropski satelit danas pada na Zemlju, biće vidljiv i iz BiH (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

PARIZ – Satelit ERS-2 Evropske svemirske agencije ESA čiji je rok trajanja istekao, danas kasno popodne će kontrolisano pasti na Zemlju, a putanja bi se mogla vidjeti i iznad BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.