Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 01:35

MLADIĆ PRONAŠAO KESU SA 125.000 EVRA Njegov gest nakon toga oduševio je čitavu državu: "Video sam svašta, ali ovo se nikad nije desilo"

Hoze Nunjez Romaniz je imao 19 godina kada se našao pred teškom, možda i najtežom odlukom u svom životu. Njegova priča, zabeležena 2020. u Novom Meksiku, iznova je aktuelizovana, a definitivno vraća veru u ljude. Tinejdžer iz Albukerkija otišao je do bankomata kako bi uplatio novac za onlajn transakciju. Želeo je da kupi čarape za svog dedu. Kada je prišao aparatu ugledao je veliku plastičnu kesu, koja je bila prepuna novca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MLADIĆ PORED BANKOMATA PRONAŠAO KESU SA 125.000 EVRA: Svi pričaju o onome što je zatim uradio, "VIDEO SAM SVAŠTA, ALI OVO JE JEDINSTVEN SLUČAJ"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Želeo je da kupi čarape za svog dedu...Hoze Nunjez Romaniz je imao 19 godina kada se našao pred teškom, možda i najtežom odlukom u svom životu...Njegova priča, zabeležena 2020. u Novom Meksiku, iznova je aktuelizovana, a definitivno vraća veru u ljude...Tinejdžer iz Albukerkija otišao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.