Izvor: S media, 11.Maj.2013, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI PAR DOŽIVEO JEZIVU NESREĆU: Svi ih danima traže u nadi da su preživeli (VIDEO)

Pol (30) i Kristen (27) su bili na romantičnom putovanju, na luksuznom krstarenju brodom. Međutim, kada se kruzer usidrio u sidnejsku luku, posada je tek onda primetila da među 2.680 putnika, dvoje nedostaje.

Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera koji pokazuju da je Kristen pala sa broda u vodu, a da je Pol u panici odmah skočio za njom da je spasi.

Njihov nestanak prijavljen je 12 sati kasnije, kada je primećeno da par nije uzeo svoj prtljag. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Strahuje se da je mladi par nastradao u nemirnom moru.

Stručnjaci ocenjuju da, ukoliko je par preživeo sam pad i udarac o površinu vode, njihov najveći problem je umor. Oni procenjuju da čovek u vodi može da preživi do tri dana, nakon čega više ne može da podnese takve uslove.

Policija ovaj slučaj ne tretira kao sumnjiv, a brojne ekipe tragaju za mladim parom.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.