METAK U POTILJAK: Ubio sestru mis Hondurasa pred njenim očima, nju dokrajčio dok je bežala

Izvor: 24sata, 20.Nov.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

METAK U POTILJAK: Ubio sestru mis Hondurasa pred njenim očima, nju dokrajčio dok je bežala

Mariju Hose Alvarado, 19-godišnju mis Hondurasa i njenu četiri godine stariju sestru Sofija ubio je ljubomorni Sofijin momak Plutarko Antonio Ruis, koji je priznao zločin i pokazao policiji da se leševi nalaze na obali reke Agvagva.

Njih dve su nestale u blizini grada Santa Barbara na severu Hondurasa nakon rođendanske žurke u lokalnom spa centru, samo par dana pre nego što je misica trebalo da odleti za London na takmičenje za Mis sveta.

Policija je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << da je ljubomorni ubica prvo presudio iz pištolja Sofiji, a kada je misica videvši ubistvo počela da beži, ubio je i nju sa dva metka u potiljak. Ruis je pobesneo kada je video kako njegova devojka igra sa drugim muškarcem i to ga je navelo na zločin.

Vojska Hondurasa i forenzičari pronašli su tela sestara zakopana uz obalu reke u blizini spa centra iz kojeg su nestale pre šest dana.

Na desetine rođaka tinejdžerske lepotice okupili su se da bi održali bdenje uz sveće na koledžu koji je Alvaradova pohađala. Za misicu su rekli da je bila obična mlada žena koja je sanjala da jednog dana postane diplomata i koja je radila kao manekenka da bi izdržavala svoju siromašnu porodicu.

Opširnije pročitajte na sajtu Blic online.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.