Izvor: Blic, 21.Okt.2021, 09:13

MELBURN IZLAZI IZ NAJDUŽEG LOKDAUNA NA SVETU Sloboda posle 262 dana: Za vakcinisane se otvaraju kafići, frizerski saloni...

Milioni stanovnika Melburna spremaju se da izađu iz najdužeg lokdauna na svetu večeras posle ponoći, nakon što je australijska država Viktorija dostigla planirani broj vakcinisanih, pa će kafići, restorani i pabovi biti otvoreni za revakcinisane osobe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON 262 DANA MELBURN IZLAZI IZ NAJDUŽEG LOKDAUNA NA SVETU: Za vakcinisane se otvaraju restorani, kafići, frizerski saloni

Izvor: Kurir, 21.Okt.2021

Milioni stanovnika u Melburnu spremaju se da izađu iz najdužeg lokdauna na svetu zbog pandemije korona virusa kasno večeras.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.