Izvor: Blic, 16.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEJ DONELA ODLUKU Stiven Berkli je novi britanski ministar za Bregzit

Britanska premijerka Tereza Mej imenovala je danas Stivena Berklija, dosadašnjeg ministra zdravlja, za novog ministra za Bregzit umesto Dominika Raba koji je juče podneo ostavku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiven Berkli novi britanski ministar za Bregzit

Izvor: RTS, 16.Nov.2018

Britanska premijerka Tereza Mej imenovala je Stivena Berklija, dosadašnjeg ministra zdravlja, za novog ministra za Bregzit umesto Dominika Raba koji je juče podneo ostavku. . Portparol britanske premijerke rekao je da će...

Nastavak na RTS...

STIVEN BARKLI NOVI MINISTAR ZA BERKLI: Zovu ga superlojalista, nikad se nije pobunio tokom karijere

Izvor: Kurir, 16.Nov.2018

Britanski državni sekretar zdravlja, evroskeptik Stiven Barkli, imenovan je večeras za ministra za Bregzit posle ostavke Dominika Raba koji se odlučio na taj korak zbog neslaganja s planom istupanja Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji, saopštila je britanska vlada.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.