MEDVEDEV ZAPRETIO OBAMI

Izvor: Press, 07.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDVEDEV ZAPRETIO OBAMI

Svega nekoliko sati posle proglašenja pobede Baraka Obame, predsednik rusije Dmitrij Medvedev novom lideru SAD uputio nimalo prijatnu čestitku

Budući predsednik SAD Barak Obama u moru čestitki i dobronamernih poruka iz celog sveta dobio je i jedno upozorenje, i to od predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva.

Samo nekoliko sati posle proglašenja Obamine pobede, Medvedev je izjavio da se nada konstruktivnom b...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija Obami želi uspjeh

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Nov.2008, 23:37

Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev izrazio je danas nadu da će novi predsednik SAD Barak Obama izgraditičvrste odnose izmedju Moskve i Vašingtona. "Nadamo se da će novi predsednik SAD biti uspešan,  predsednik koji će moć ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ekonomska kriza prioritet novoizabranog američkog predsednika Baraka Obame

Izvor: VOA, 08.Nov.2008, 11:37

Novoizabrani američki predsednik, Barak Obama izjavio je da će se odmah po preuzimanju položaja u Beloj kući pozabaviti ekonomskom krizom. Na prvoj konferenciji za novinare od kako je pobedio na izborima, Obama je rekao da će preuzeti neophodne ..

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.