MDULS: Pojavio se lažni sajt za glasanje iz inostranstva

Izvor: Danas, 20.Maj.2020, 13:42

MDULS: Pojavio se lažni sajt za glasanje iz inostranstva

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave saopštilo je danas da nijedan organ države ne stoji iza sajta www.hocudaglasam.com na kom se navodi da građani Srbije koji žive u inostranstvu mogu da ostave svoje lične podatke, kao i kopije ličnih dokumenata, kako bi mogli da se prijave za glasanje za predstojeće izbore.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo uprave Srbije upozorilo: Sajt za navodnu prijavu glasanja u inostranstvu nije zvaničan

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2020

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije upozorilo je danas da "nijedan organ države" ne stoji iza sajta www.hocudaglasam.com...Ispod državnog grba i natpisa "Glasaj iz dijaspore" na tom sajtu se državljanima Srbije koji žive u inostranstvu, poručuje da će im taj "alat pomoći da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.