MASAKR U OSNOVNOJ ŠKOLI Mladić koji je pobio 19 dece prvo upucao svoju baku? Poznanici poslao jezivu poruku FOTO

Izvor: Kurir, 25.Maj.2022, 08:33

MASAKR U OSNOVNOJ ŠKOLI Mladić koji je pobio 19 dece prvo upucao svoju baku? Poznanici poslao jezivu poruku FOTO

Najmanje 19 učenika i dve odrasle osobe ubijene su u utorak u masovnoj pucnjavi u osnovnoj školi Rob u Teksasu. Naoružani napadač, koga su zvaničnici identifikovali kao Salvadora Ramos (18), je mrtav i veruje se da je delovao sam.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OVO SU MALIŠANI ČIJI SU ŽIVOTI ZAUVEK UGAŠENI U STRAVIČNOM MASAKRU U TEKSASU Roditelji očajni: Moja devojčica je sa anđelima FOTO

Izvor: Kurir, 25.Maj.2022

Dva dečaka i četiri devojčice identifikovani su kao neki od 19 žrtava stravičnog masakra u osnovnoj školi u Teksasu, zajedno sa dve nastavnice koje su poginuli takođe poginule kada je napadač (18) otvorio vatru samo nekoliko dana pre početka letnjeg raspusta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.