Izvor: Blic, 06.Feb.2022, 09:16

MALIŠAN NIJE IZDRŽAO Potresan prizor kada ga iznose umotanog u žuto ćebe: Kad je upao u bunar PLAKAO JE i tražio da ga izvuku, danima se snažno borio (FOTO, VIDEO)

Borba petogodišnjeg dečaka Rajana Avrama iz Maroka, koji je u utorak uveče upao u bunar dubok 32 metra, bila je neizvesna do samoga kraja. Uprkos velikim naporima mnogobrojnih spasilačkih ekipa, koji su se trudili da dečaka izvuku na vreme, zatrpano duboko pod zemljom njegovo malo srce nije izdržalo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ČETIRI DANA PAKLA! Mališan (5) koji je UPAO U BUNAR nije izdržao - danima se borio pa preminuo u bolnici (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022

Napetost je porasla u večernjim satima u subotu uveče kada su spasioci javili da su veoma blizu dečaku...Borba petogodišnjeg dečaka Rajana Avrama iz Maroka, koji je u utorak uveče upao u bunar dubok 32 metra, bila je neizvesna do samoga kraja. Uprkos velikim naporima mnogobrojnih spasilačkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.