MALI HEROJI Deca jurila otmičara koji je hteo da im ukrade brata

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI HEROJI Deca jurila otmičara koji je hteo da im ukrade brata

Za sada neidentifikovani čovek pokušao je da otme 22 meseca staru bebu na ulici u Konektikatu, a da nije bilo Brendana (10) i Deliše (8), njihov brat bi sada verovatno bio kidnapovan.

Na snimku saobraćajne kamere vidi se muškarac koji trči sa bebom u naručju, dok ga mališani Brendan i Deliša jure i viču.

Otac troje dece Majkl Rajt izjavio je da "ne može da opiše kako se osećao u tom trenutku."

- Nervoza i radost, to bi bilo najbliže objašnjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << onoga što sam osetio. Svedoci kažu da su čuli povike moje starije dece i videli ih kako trče za otmičarem. Ponosan sam na njih - kaže Majkl.

Otmičar je, uvidevši da ne može da pobegne od dece koja su pritom svojom vikom privlačila pažnju prolaznika, bacio bebu koja je, pukom srećom, prošla nepovređeno.

Policija intenzivno traga za osumnjičenim, a u svrhu njegovog hapšenja objavljen je i ovaj video snimak.

VIDEO> Pokušaj otmice bebe usred bela dana: 

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.