MAJKA MONSTRUM Bebu spakovala u kesu i poštom je poslala u sirotište!

Izvor: Press, 13.Avg.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA MONSTRUM Bebu spakovala u kesu i poštom je poslala u sirotište!

Kurir koji je nosio paket osetio je da se nešto mrda, kada je otvorio pošiljku, ostao je u šoku!
Foto: Pixaaby
Policija u kineskoj provinciji Fudžou pokrenula je istragu protiv jedne 24-godišnje žene, koja je neposredno posle porođaja svoju bebu pokušala poštom da pošalje u sirotiše.
Ona je ćerkicu umotala u plastične kese, a kada je kurir došao da preuzme pošiljku, ona je odbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da mu dozvoli da pregleda sadržaj paketa.
Policija je potvrdila da je majka monstrum, kojoj je otkriveno samo ime Lou, trenutno u pritvoru do završetka istrage.
Kuriru je bilo sumnjivo to što se sadržaj pošiljke pomera i što se iz paketa čuju nejasni zvuci. Kada je otvorio paket, bio je u šoku. Beba je hitno prebačena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti, prenosi Kurir.
"Devojčica je dobro i nije u opasnosti. Bila je malo dehidrirana, ali to smo brzo rešili", rekao je zvaničnik iz bolnice u koju je novorođenče prebačeno.
U Kini trenutno u sirotištima ima više od 460.000 dece koja odrastaju bez roditeljskog staranja. Većina dece boluje od neizlečivih bolesti i roditelji su ih namerno ostavili jer ne mogu da brinu o njima.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.