Ludilo! Slon gazio sve pred sobom (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo! Slon gazio sve pred sobom (FOTO, VIDEO)

Podivljali slon protutnjao je danas kroz ulice grada na zapadu Indije. Životinja je rušila kuće i naterala prestravljeno stanovništvo na beg.

Okupljeni građani na balkonima i terasama u Siliguriju potvrdili su da je uznemireni slon gazio parkirane automobile i motorcikle, kao i da su ljudi preplašeno bežali iz ulica u kojima je životinja divljala.

An elephant has gone on a rampage in a village in India's eastern West Bengal state, damaging around 100 buildings >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << https://t.co/bsYEQsCAy7

— Sky News (@SkyNews) February 10, 2016

Slon je odlutao iz šume Baikuntapur, prešao put i malu reku dok nije dosao u grad Siliguriju na zapadu Indije.

Nakon višečasovne jurnjave, slona je uspavan, policajci su morali da iskoriste kran kako bi životinju odneli iz centra naselja.

Lokalni mediji navode da je podivljala životinja nanela veliku materijalnu štetu na okolnim kućama, rušeći zidove i noseće stubove.

Pogledajte fotogaleriju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.