Lubic istraživao kako može da se ubije

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lubic istraživao kako može da se ubije

Nemački državni tužioci saopštili su da veruju da je kopilot Andreas Lubic, za koga se sumnja da je srušio avion "Džermanvingsa" u francuskim Alpima prošle nedelje, na ličnom računaru istraživao načine kako da izvrši samoubistvo, neposredno pre avionske nesreće koja je poginulo 150 ljudi.

Tužilaštvo Dizeldorfa navelo je da je tokom istrage prođen tablet računar u stanu Andreasa Lubica i da su bili u stanju da povrate podatke od 16. do 23. marta. U saopštenju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tužilaštvo Dizeldorfa navelo da je kompjuter koji su pronašli u njegovom domu, pokazao i da su pretraživani podaci o vratima kokpita i bezbednosnim merama koje se odnose na njih, prenela je agencija Rojters.

Lubic je tražio informacije o načinima da se ubije u kompjuterskim pretragama koje su se desile između 16. i 23. marta, dan pre nesreće.

- Barem jedan dan, osoba je preduzela na nekoliko minuta pretrage vezane za vrata kokpita i njihovim sigurnosnim predostrožnostima - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lubic istraživao načine kako da se ubije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2015

Nemački državni tužioci saopštili su danas da veruju da je kopilot Andreas Lubic, za koga se sumnja da je srušio avion "Džermanvingsa" u francuskim Alpima prošle nedelje, na ličnom računaru istraživao načine kako da izvrši samoubistvo, neposredno pre avionske nesreće koja je poginulo 150...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.