Izvor: RTS, 10.Apr.2021, 23:27

Los Anđeles, troje dece izbodeno nasmrt

Žena je pronašla svoje troje unučadi izbodene nožem u subotu ujutro u stanu u Los Anđelesu, saopštila je policija, koja je pozvala javnost da pomogne u pronalaženju osobe povezane sa slučajem.
Vlasti u Los Anđelesu saopštile su da je svo troje dece, koje je njihova baka pronašla izbodene nasmrt, bilo mlađe od pet godina, prenosi Ej-Bi-Si-7.

Istražitelji još uvek nisu uspeli da pronađu majku žrtava.
Policija je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da još uvek nije privela nikog ko je osumnjičen, ali da traga za osobom povezanom sa slučajem.
"U ovom trenutku tražimo pomoć javnosti u pronalaženju osobe koja je povezana sa slučajem - Hispanoamerikankom starom 30 godina, Lilijanom Kariljo", saopštila je policija na Tviteru, ali nije precizirala u kakvoj je vezi Kariljo sa decom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Troje djece pronađeno mrtvo u Los Anđelesu, uhapšena majka

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2021, 11:48

LOS ANÐELES - Uhapšena je 30. godišnja Lilijana Kariljo, majka troje dece mlađe od pet godina, koja su pronađena ubijena u svom stanu u Los Anđelesu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.