Izvor: Blic, 05.Sep.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Los Andjeles: Privremena evakuacija aerodroma zbog hapšenja

Terminal aerodroma u Los Anžđelesu privremeno je evakuisan, a 18 letova je odloženo zbog hapšenja koje je dovelo do ugrožavanja bezbednosti, prenosi danas ABC njuz.

Neki putnici su evakuisani u bezbedne delove aerodroma bez prolaska kroz detektore metala, dok je policija ispred terminala privodila vozača ukradenog automobila, rekao je aerodromski policajac Rob Pedrigon.

Policija je ubrzo vratila putnike na terminal sa kojeg su evakuisani iz predostrožnosti, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je policajac.

Nakon toga, usledila je pretraga sa psima obučenim za pronalaženje bombi, a čak 2.000 putnika je moralo ponovo da prožđe skener i detektore za metal, saopštili su nadležni.

Incident se završio odlaganjem letova i hapšenjem 35-godišnjaka Larija Mek Kenija zbog kražđe automobila i posedovanja narkotika, prenosi ABC njuz.

Gradonačelnik Los Andelesa Erik Garčeti u saopštenju navodi da su "nedavni dogažđaji širom sveta povećali strah i naveli nadležne da pojačaju bezbenost putnika".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.