Lopov pobegao postiđen zbog dece

Izvor: B92, 20.Nov.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov pobegao postiđen zbog dece

Berlin -- Naoružani mladić koji je nedavno upao u jednu kuću u Švanvedeu, u Nemačkoj, pobegao je postiđen kada mu je dvoje mališana ponudilo svoj džeparac.

Neimenovani muškarac, star oko 20 godina, provalio je u kuću dok su u njoj bila deca sama sa bejbisiterkom.

Prvo je naleteo na bejbisiterku u koju je uperio pištolj, tražeći da mu preda sve dragocenosti, a onda su se pojavila dečak i devojčica i ponudili mu svoj džeparac kako bi spasli devojku koja ih čuva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Deca koja su bila na spratu čula su šta se dešava i sišla sa svom svojom ušteđevinom", ispričao je jedan policajac lokalnim medijima.

"Lopov mora da je shvatio da je to što radi užasno, sklonio je pištolj i otišao", kazao je on.

Policija je saopštila da su dečak i devojčica mlađi od sedam godina, ali je iz bezbednosnih razloga odbila da otkrije njihov identitet.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.