Ljubavni trougao: Muž brutalno pretukao kolegu kada je saznao da ima seksualnu aferu sa njegovom ženom (FOTO)

Izvor: S media, 19.Jan.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni trougao: Muž brutalno pretukao kolegu kada je saznao da ima seksualnu aferu sa njegovom ženom (FOTO)

Lisa Džeiks (28) i Džastin Ešton (37) započeli su ljubavnu aferu, razmenjujući fotografije na kojima su goli u kadi. Kako bi njihova afera ostala u tajnosti, Džastin je platio bebisiterku koja će čuvati Lisino dete kada njen suprug nije kod kuće i kada ona može nesmetano da se vidi sa njim.

Međutim, Lisin suprug, koji je vojnik i Džastinov kolega, brzo je otkrio ženinu prevaru. On je sačekao svog "rivala" i pretukao ga.

Ešton je bio veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << besan zbog batina i povreda koje je zadobio, pa je nazvao Lisu i ucenio je - ukoliko mu ne isplati 50. 000 funti, podneće tužbu protiv njenog muža vojnom sudu.

Lisa nije imala novac i svi su se našli na sudu. Ešton je tvrdio da nije imao seksualne odnose sa Lisom, već su samo razmenjivali fotografije. Takođe, negirao je i da je ucenjivao za novac.

Sa druge strane, Lisin muž kaže da ga je Ešton isprovocirao ispred teretane u bazi u kojoj su zajedno služili, i da ga je samo jednom udario.

On se razvodi od Lise, a ovaj zamršeni ljubavni trougao čeka svoj sudski epilog.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/Ben Lack Photography Ltd

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.