Ljekari zadovoljni kako teče oporavak mitropolita Amfilohija

Izvor: Vostok.rs, 11.Okt.2020, 18:07

Ljekari zadovoljni kako teče oporavak mitropolita Amfilohija

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija je stabilno, nalazi uredni kao i svi vitalni parametri, informacija je koja nam ovog jutra stiže iz Kliničkog Centra gdje se Mitropolit nalazi na bolničkom liječenju od koronavirusa.
Doktori su izrazili zadovoljstvo dinamikom oporavka. Činjenica da Mitropolit već nekoliko dana nema povišenu tjelesnu temperaturu kao i da od samog početka liječenja nema potrebu za dodatnim kiseonikom, još više ohrabruje sve i ukazuje da će oporavak nastaviti da se kreće u dobrom smjeru. Mitropolit je 6. oktobra, primljen na bolničko liječenje na odjeljenje pulmologije Kliničkog centra Crne Gore nakon što je test pokazao da je pozitivan na koronavirus. Mitropolija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.