Lebron i ekipa demolirali kao nikada pre: Svet u neverici zbog ponižavanja Bostona (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Maj.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron i ekipa demolirali kao nikada pre: Svet u neverici zbog ponižavanja Bostona (VIDEO)

Klivlend je bio toliko moćan u drugoj utakmici finalne serije Istočne konferencije da je Boston delovao kao amaterski tim. Kavsi su poveli 2:0 pobedom u TD Gardenu sa 130:86.

Seltiksi su se nešto pitali u prvih pet minuta prve četvrtine, a nakon toga su gosti napravili seriju 10:0, čime su napravili zamajac za potpunu dominaciju do kraja utakmice i 13. pobedu u nizu u plej-ofu.

U drugoj četvrtini je serija bila 29:6, da bi već na poluvremenu imali prednost 72:31! Nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nijedna ekipa u plej-ofu nije imala toliku prednost posle dve četvrtine. Da zlo bude veće po potpuno razbijeni Boston, najbolji igrač Ajzea Tomas je povredio kuk u finišu poluvremena, pa je morao da napusti igru.

Nije onda ni čudo što je Klivlend stigao do sto poena u trećoj deonici, kada su i imali prednost od 50 poena.

Na kraju, Kavalirsi su postavili rekord po broju postignutih poena u plej-of utakmici, a najbolji igrač ponovo je bio Lebron Džejms sa sa 30 poena, četiri skoka, sedam asistencija, četiri ukradene lopte i tri blokade. Pratili su ga Irving sa 23, i Lav sa 21 poenom.

Na strani Seltiksa su se istakli Braun sa 19 poena, Bradli je dodao 13 i Horford 11 poena. Povređeni Tomas je za za 17 minuta upisao svega dva poena, uz tri skoka i šest asistencija.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.