Izvor: RuskaRec.ru, 14.Apr.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Le Pen: Rusi su veliki evropski narod

Rusi su veliki evropski narod na istoku kontinenta, rekla je lider Nacionalnog fronta i predsednički kandidat Marin le Pen.
Francuska političarka je izjavila da je preko potrebno normalizovati odnose sa Rusijom, kako bi Evropa mirnije da gleda u budućnost. Kako je naglasila Rusija i Francuska nemaju nikakvih istorijskih sporova, prenosi portal Vzglяd.
Fijon: Rusija je opasna zemlja
Obećala je da će u slučaju izborne pobede tokom prvog dana na mestu predsednika iz zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << proterati sve one koji predstavljaju pretnju po nacionalnu bezbednost. Kako je rekla, u Francuskoj ima deset hiljada ljudi koji mogu biti izuzetno opasni zbog povezanosti sa islamizmom.
Francuski predsednički izbori biće održani 23. aprila i 7. maja.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.