Izvor: Blic, 13.Jun.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni Rokfeler osuđen zbog kidnapovanja ćerke

Čovek koji se predstavljao kao Klark Rokfeler proglašen je krivim za kidnapovanje sopstvene ćerke prošlog jula, kada je i otkriven njegov pravi identitet.



Nemac Kristijan Karl Gerhartšrajter, koji se predstavljao kao jedan od članova bogate porodice, oteo je sedmogodišnju ćerku Ri Bos tokom posete Londonu, ali je uhapšen posle samo šest dana. "Rokfeler" je tokom nadziranog sastanka sa Ri gurnuo socijalnu službenicu na zemlju i devojčicu odvukao u auto koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga je čekao. Njegov beg nije dugo trajao, policija ga je ubrzo pronašla, a Ri je vraćena majci Sandri, koja je dobila razvod sedam meseci ranije.

Ubrzo je otkriveno da je Herhartšrajter prevarant, koji se često lažno predstavljao, a poslednji identitet mu je bio Klark Rokfeler. Njemu predstoji suđenje i za prevare, a za sada je osuđen po četiri tačke optužnice uključujući i kidnapovanje, zbog kog mu preti petogodišnja kazna zatvora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.