Lavrov u samoizolaciji: Odložena poseta Srbiji

Izvor: Vostok.rs, 27.Okt.2020, 17:31

Lavrov u samoizolaciji: Odložena poseta Srbiji

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nalazi se u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom , a sve planirane posete i sastanci se odlažu, saopštila je pres služba Ministarstva spoljnih poslova Rusije. „Zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom Sergej Lavrov će biti u samoizolaciji. Ranije planirane posete i sastanci se odlažu. On se dobro oseća“, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova. Lavrov je trebalo da doputuje u posetu Srbiji 28. i 29. oktobra. Bio je predviđen sastanak sa predsednikom Srbije, kao i prisustvovanje svečanosti povodom završetka unutrašnjeg uređenja Hrama Svetog Save i palenja Večnog plamena na groblju Oslobodilaca Beograda. Lavrov je takođe 28. oktobra trebalo da poseti i Republiku Srpsku.  

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

"SRPSKA AJA SOFIJA" San o Hramu Svetog Save nastao je 1895. godine, arhitekta je krio projekat od nacista, izgranja je prekidana, a sada bajka postaje STVARNOST

Izvor: Blic, 27.Okt.2020

U četvrtak, 29. oktobra, održaće se ovozemaljska svečanost povodom završetka radova na Hramu Svetog Save, kojoj će pored patrijarha Irineja i sveštenstva, prisustvovati i predsednik Aleksandar Vučić, ali i ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov, koji je izaslanik Vladimira Putina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.