Izvor: Vostok.rs, 15.Apr.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Latinska Amerika će kupovati ruske bespilotne letelice

15.04.2011. -

Niz latinoameričkih zemalja namerava da kupuje ruske bespilotne letelice Irkut-3 i Irkut-10. One su predstavljene na izložbi naoružanja LAAD-2011. u Rio de Ženeiru i izazvale su veliko interesovanje kako kod snaga bezbednosti, tako i kod civilnih stručnjaka, istakla je ruska delegacija. Brazil, Čile, Ekvador i Peru već su izrazili spremnost da sklope ugovore za njihovu kupovinu. Uređaji su opremljeni jedinstvenim optičko-elektronskim sistemom, koji omogućava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << se vrši televizijsko, termovizijsko i foto snimanje okoline. Irkuti mogu da se koriste kako u vojnom izviđanju, tako i za geografska istraživanja i u spasilačkim operacijama.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Latinskoj Americi će kupovati najnovije ruske sisteme PVO

Izvor: Vostok.rs, 16.Apr.2011, 17:55

16.04.2011. -..U Latinskoj Americi će kupovati najnovije ruske sisteme PVO. Jedan od njih je zenitni kompleks Pancir S 1, koji je prvi put bio predstavljen na završenoj u Rio-de Žanejru međunarodnoj izložbi avijacimonih i odbrambenih sistema LAAD-2011. Zainteresovanost za nabavku tog kompleksa su...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.