Izvor: Blic, 02.Dec.2022, 22:15

LAVA SVE BLIŽA GRADU! Eruptirao najveći aktivni vulkan na svetu Mauna Loa (FOTO/VIDEO)

Lava istekla iz vulkana Mauna Loa na Havajima koji je i najveći aktivni vulkan na svetu i čija je erupcija počela početkom sedmice sve je bliže glavnom auto-putu na Velikom ostrvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LAVA SE PRIBLIŽAVA GLAVNOM AUTO-PUTU?! Erupcija najvećeg vulkana na svetu stvorila nove probleme - situacija opasna (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022

Najveći vulkan na svetu Mauna Loa eruptirao je početkom sedmice, a lava koja je istekla iz vulkana je sve bliža glavnom auto-putu na Havajima...Lava istekla iz vulkana Mauna Loa na Havajima koji je i najveći aktivni vulkan na svetu i čija je erupcija počela početkom sedmice sve je bliže glavnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.