Kuvajt predao Kataru LISTU ZAHTEVA

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajt predao Kataru LISTU ZAHTEVA

Kuvajt je predao Kataru listu zahteva od država koje su nedavno prekinule diplomatske veze sa Katarom, optuživši tu zemlju da podržava terorizam, navodi Al Džazira.

Za sada nema dodatnih detalja o tačnim zahtevima, navodi Rojters.

Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrein i Egipat su 5. juna prekinuli sve veze sa Katarom, optuživši tu državu da podržava i finansira terorizam, što Doha demantuje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kataru uručena lista zahteva, rok 10 dana

Izvor: RTS, 23.Jun.2017

Arapske zemlje koje su nedavno prekinule odnose sa Katarom, traže od te zemlje da, u roku od 10 dana, ugasi katarsku televiziju "Al-Džazira" i njene podružnice, prekine diplomatske veze s Iranom i vojnu saradnju sa Turskom, kao i veze sa "terorističkim organizacijama". Listu zahteva danas...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.