Kurti srpskoj opoziciji govori šta da kažu: Slučajnost? VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 17:25

Kurti srpskoj opoziciji govori šta da kažu: Slučajnost? VIDEO

Deo srpske opozicije od reči do reči ponavlja teze Aljbina Kurtija, navodi Alo.

"Zbog nedostatka političke hrabrosti i vizije režima, umesto da uskladi svoju spoljnu i bezbednosnu politiku sa EU, i umesto da uvede sankcije Rusiji, Srbija je oslučila da uskladi svoju domaću politiku sa ruskom politikom i da izoluje svoje građane od Evrope", rekao je predsednik PSG Pavle Grbović juče na sednici EP u Strazburu.

Premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti dao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skoro pa identičnu izjavu nakon toga, tokom jučerašnjeg dana na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti UN u Njujorku, dodaje Alo.

"Srbija se stavila na stranu Rusije. To je jedina evropska država, izuzev Belorusije, koja nije nametnula sankcije nakon što je Putin izvršio agresiju na Ukrajinu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.