Izvor: RTS, 11.Feb.2022, 18:02

Krvava racija u faveli Rio de Žaneira, osmoro mrtvih u potrazi za Čiko Bentom

U akciji policije koja je bila usmerena na potragu za trgovcem drogom poznatim pod nadimkom Čiko Bento u Žakarezinju, predgrađu Rio de Žaneira ubijeno je osmoro ljudi, prenosi Odia.
Među metama racije su bili i članovi grupe za krađu tereta koja deluje u regionu.

Do sada je uhapšen jedan muškarac, ali se ne zna da li se za njim tragalo.
Nadležni su saopštili da je policija akciju izvela oko 6 sati ujutru po lokalnom vremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Došlo je do pucnjave, a osam osumnjičenih je ubijeno. Zaplenjeno je sedam pušaka, četiri pištolja, 14 granata, kokain, marihuana i ukradeni teret.
Maja prošle godine policija je u akciji u Žakarezinju ubila 29 osoba. Ta kontroverzna akcija postala je najsmrtonosnija na dugoj listi krvavih pohoda brazilskih snaga bezbednosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krvava racija u Rio de Žaneiru, osmoro ljudi ubijeno VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2022

U akciji policije u potrazi za trgovcem drogom Čikom Bentom u Žakarezinju, predgrađu Rio de Žaneira, ubijeno je osmoro ljudi, prenosi Odija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.