Krivokapić: Razgovori o formiranju nove Vlade Crne Gore idu planiranom dinamikom

Izvor: Vostok.rs, 24.Okt.2020, 12:48

Krivokapić: Razgovori o formiranju nove Vlade Crne Gore idu planiranom dinamikom

Razgovori o formiranju nove Vlade Crne Gore idu planiranom dinamikom, a moj imperativ u tim razgovorima bio je, jeste i biće primena izborne volje građana, poručio je mandatar Zdravko Krivokapić.
Razgovori o formiranju nove Vlade CG idu planiranom dinamikom. Moj imperativ u tim razgovorima bio je, jeste i biće primjena izborne volje građana. Sve ću učiniti da se to i desi, ne bježeći od svih demokratskih opcija koje su na stolu! CG mora da se mijenja!
— Zdravko Krivokapić (@ZdravkoKrivokcg) October 24, 2020 „Sve ću učiniti da se to i desi, ne bežeći od svih demokratskih opcija koje su na stolu“, saopštio je Krivokapić na Tviteru.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

"Sve ide po planu"

Izvor: B92, 24.Okt.2020

Podgorica -- Razgovori o formiranju nove Vlade Crne Gore idu planiranom dinamikom, rekao je mandatar Zdravko Krivokapić..."Moj imperativ u tim razgovorima je bio, jeste i biće primena izborne volje građana.. ne bežeći od svih demokratskih opcija koje su na stolu", objavi je on na Tviteru uz poruku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.