Kremlj očekuje „rusofobične ispade“ na Zapadu pred izbore u Rusiji

Izvor: Vostok.rs, 14.Dec.2023, 15:20

Kremlj očekuje „rusofobične ispade“ na Zapadu pred izbore u Rusiji

 
„Rusofobični ispadi“ će verovatno zahvatiti Zapad tokom predsedničke trke u Rusiji, jer tamo ne shvataju koliko su Rusi konsolidovani, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
„Po svemu sudeći, rusofobični ispadi će biti nastavljeni. I tokom ovih rusofobičnih ispada, izborna kampanja će svakako biti glavna meta. Oni se bore da shvate nivo konsolidacije u društvu, nivo podrške javnosti predsedniku i pre početka predizborne kampanje“, izjavio je Peskov u intervjuu za televizijski kanal Rusija-24. Peskov se osvrnuo na ogroman broj poruka podrške predsedniku, koje su poslate za sesiju pitanja i odgovora Direktne linije. „Tamo [na Zapadu] je to nemoguće razumeti. Štaviše, hibridni rat protiv nas još uvek traje. U ovim uslovima izborna kampanja jednostavno ne može da ne bude meta napada. S druge strane, stekli smo neki imunitet protiv takvih napada. Siguran sam da će taj imunitet funkcionisati“, dodao je Peskov.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS (ž)

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.