Kraj snimanja dokumentarca o sarajevskom Romeu i Juliji

Izvor: Press, 19.Jul.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj snimanja dokumentarca o sarajevskom "Romeu i Juliji"

Na mostu Vrbanja u Sarajevu, na tadašnjoj ničijoj zemlji, 18. maja 1993. godine ubijeni su zajedno Srbin Boško i Bošnjakinja Admira.
Sarajevski "Romeo i Julija", kako su ih kasnije nazvali, želeli su da zajedno pobegnu iz rata.
Oni koji su ih poznavali kažu da su Boško i Aadmira umrli jedno za drugo, a fotografija njihovih zagrljenih mrtvih tela je obišla svet.

Dramsku rekonstrukciju tragične priče o Admiri Isić i Bošku Brkiću režira Šunsuke Morita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a uloge tumače mladi glumci sarajevske Kasting i Talent agencije "Zona" Belma Košutić, Armin Omerović, Rijad Gvozden, Edis Žilić i Nusmir Muharemović.

Taj serijal je među tri najgledanije emisije u Japanu sa šest miliona gledalaca, stoga je angžman glumaca iz Sarajeva, Zenice i Tuzle izvrsna prilika da ih upozna publika u ovom delu sveta, saopšteno je iz "Zone".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.