Izvor: Danas, 10.Jun.2023, 15:35

Kovačevski: „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ postaje jedan od tri najveća svetska sajma vina

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski izjavio je danas da sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" (Wine Vision by Open Balkan) "prerasta u jedan od tri najveća sajma vina na svetu".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ministarka Tanasković na Sajmu vina u okviru Otvorenog Balkana: "Srbija, Severna Makedonija i Albanija zajedničkim snagama mogu da pokažu svetu koliko možemo"

Izvor: Blic, 10.Jun.2023

Nakon prošlogodišnjeg sajma vina u okviru Otvorenog Balkana, a koji je održan u Beogradu, danas je u Skoplju u organizaciji tamošnjeg ministarstva poljoprivrede, a u saradnji sa resornim ministarstvima Srbije i Albanije, održan još jedan najveći regionalnog sajam vina „Vinska vizija otvorenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.