Konkurs Omladinskog film festivala Sarajevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2016, 06:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs "Omladinskog film festivala" Sarajevo

Udruženje mladih umjetnika otvorilo je konkurs za prijavu dokumentarnog i kratkometražnog filma za "Omladinski film festival" koji će se realizovati od 25. do 28. avgusta u Sarajevu. Rok za prijavu je 30. jun.

Konkurs je internacionalnog karaktera, a autori i autorku filmova mogu biti osobe od 15 do 25 godina.

Program Omladinskog film festivala - OFF imaće takmičarski i netakmičarski program. Selekcije u okviru takmičarskog programa su: kratkometražni igrani film, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kratkometražni animirani film i kratkometražni dokumentarni film u trajanju do 30 minuta.

Autori i autorke mogu da konkurišu sa filmovima koji su nastali u periodu od 2014. do 2016. godine i koji do sada nisu bili u okviru takmičarskih selekcija drugih festivala više od jednog puta.

Detaljnije informacije o uslovima i načinu prijave filmova, kao i aplikacioni formular, mogu se pronaći na zvaničnom sajtu festivala.

Cilj Omladinskog film festivala je edukacija, afirmacija i promocija mladih filmskih radnika, amatera, profesionalaca i poznavalaca u starosnoj dobi od 15 do 25 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Omladinski filmski festival od 25. do 28. avgusta u Sarajevu

Izvor: Story, 19.Maj.2016

Ove godine festival će se održati u Domu OS BiH, Sarajevo i trajaće četiri dana. Takmičiće se kratki igrani, animirani i kratki dokumentarni filmovi iz Bosne i Hercegovine, Jugoistočne Evrope, i sveta.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.