Koncert Lepe Brene, poklon Sremcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Lepe Brene, poklon Sremcima

U Sremskoj Mitrovici sinoć je održan koncert najveće estradne umetnice sa prostora bivše Jugoslavije Lepe Brene. Ova pevačica pred više hiljada Mitrovčana izvodila je svoje najveće hitove a publika je pevala uglas. Uprkos nešto hladnijem vremenu Mitrovčani su preplavili Trg Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici, a koncert je poklon Gradu te je održan bez izdvajanja sredstava iz gradskog budžeta. 

Prepun Trg Ćire Milekića sinoć je bio slika grada na Savi tokom koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najveće estradne dive Lepe Brene. Mitrovčani su i pored nešto hladnijeg vremena došli na koncert upriličen u okviru Novembarskih dana.

Lepa Brena izvodila je svoje najveće hitove skoro 2 sata pred više hiljada Mitrovčana a duže od jedne decenije ova diva nije nastupala pred mitrovačkom publikom.

Pre koncerta u sali Gradske kuće potpisan je ugovor o donaciji čime je potpisom ozvaničeno da je koncert Lepe Brene potpuno besplatan.

Mitrovčani su uživali u sinoćnem koncertu i muzici, a još aktivnosti planirano je u okviru Novembarskih dana koji traju do kraja ovog meseca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.