Komaneči lansira lutku nazvanu po njoj

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2009, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komaneči lansira lutku nazvanu po njoj

Slavna rumunska gimnastičarka Nađa Komaneči lansiraće u nedelju u jednom šoping centru u Bukureštu lutku "Nađu", piše list "Evenimentul zilei" u svom onlajn izdanju.

Sav prihod od prodaje lutke biće iskorišćen za sponzorisanje grupe od 12 malih gimnastičara starosti od sedam do 10 godina.

"Lansiranje ove lutke je velika čast za mene. Srećna sam što mogu da dam poklon svim ljubiteljima sporta i rumunske gimnastike", kazala je 48-godišnja legendarna gimnastičarka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Zahvaljujući njenoj donaciji od milion evra prošlog jula je u Bukureštu otvoreno prihvatilište za napuštenu decu.

Nađa Komaneči, koja je prebegla u SAD neposredno pre pada komunizma u Rumuniji 1989, udala se 1996. za gimnastičara Barta Konera sa kojim ima sina Pola Dilana starog tri i po godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.