Izvor: Vostok.rs, 29.Okt.2010, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Količina narkolaboratorija u Avganistanu porasla 2,5 puta

29.10.2010. -

Količina narkolaboratorija u Avganistanu za dve godine porasla 2,5 puta. Broj avganistanskih laboratorija za proizvodnju narkotika za koje zna Rusija se povećao sa 175 2008 godine na 425 2010. To je rast za 250%. Tako treba priznati da je efikasnost borbe za likvidaciju laboratorija za proizvodnju narkotika u Avganistanu veoma niska- rekao je za RIA Novosti predstavnik Federalne službe za kontrolu prometa narkotika RF.

Prema saznanjima OUN, trgovina narkoticima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << u Avganistanu donosi zaradu od 60 milijardi dolara godišnje. Pri tome je budžet zemlje 12 milijardi dolara. Godišnja zarada narkotrgovaca u celom svetu je pola triliona dolara.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.